Zaterdag 23 december 2023

Wat een avond, wat een avond! De Traditionele Pubquiz op de laatste vrijdag voor kerst was er weer eentje om door een ringetje te halen. Al volgeboekt in januari en 11 maanden later moest de volledige wachtlijst nog gepolst worden om 1/3 aan teams die toch niet durfden te vervangen. Maar geen medelijden, gewoon volle bak met weer 18 hele leuke fanatieke teams. Aan het eind is het echter altijd weer hetzelfde. 17 teams worden bedankt voor hun deelname en 1 team ontvangt de staande ovatie.
Dit keer was dat voor team: Stoofpeertjes. Zet een gelegenheidsteam met 1 ABBA, 1 predikant, 1 oud-burgemeester, 1 informatieanalist en zijn dochter aan 1 tafel en je hebt een winnende combinatie. Gefeliciteerd, de meesterlijke waardebon was dik verdiend 👌.
Op de 2e plek team CFB, met een teamleider als Rogier kan het niet anders dan dat je in de prijzen valt 👏, fles Tripel Karmeliet in the pocket 👊.
3e plaats, wat toch voelde als een tegenvaller, team Janny Power. Gelukkig waren ze dan wel weer dolblij met hun prijs, een meesterlijk waterzakje 🎊
Alle anderen bedankt voor jullie aanwezigheid en deelname aan het klaterend applaus voor de top 3 en Remco van team Natte Peer veel dank voor het aanvegen van alleen jullie plek 😎.
De eerste 3 PubQuizzen zitten dus al bomvol maar schroom niet om je (vanaf 8 januari) op een wachtlijst te zetten. Je weet het maar nooit 😉.
Blijf gezond, vooral tijdens de feestdagen en doe voorzichtig met vuurwerk 🧨!

Meer nieuws!