Aangepast lesrooster (openingstijden) en/of contact

Contact Us
reCAPTCHA

 

Let op: Aangepast Lesrooster (per 1 juli 2020)

Vanaf 1 juli hoeven wij jullie bij aankomst geen medische check meer af te nement en ook serveren wij jullie onze Dorstlessen, Meester-, Proef-, Klasse- en/of Strafwerkjes weer aan tafel ipv op een bijzettafel. Ook mogen er iets meer gasten naar binnen, wij komen op ongeveer 40 personen uit.

Door de mogelijkheid om te reserveren hebben wij alweer snel een dikke streep gezet want wij houden nou eenmaal van spontaniteit en kwamen er achter dat het met reserveren allemaal een stuk minder spontaan werkt. Kom dus gewoon binnenlopen en zoek een vrije tafel uit. Als het vol is komen er (bijna) altijd binnen 5 a 10 minuten weer tafels vrij.
Vanaf 5 personen is reserveren wel mogelijk en dit heeft te maken met het feit dat we dan natuurlijk rekening moeten houden met een juiste tafelschikking. Wil je met 5 of meer personen komen? Vul dan ons contactformulier op deze site in.

Ook handig om te weten! Vanaf 1 juli zijn we ’s avonds weer een uurtje langer open op de doordeweekse dagen, dus tot 22.00 uur. Onze keukentijden blijven gewoon hetzelfde, onze Klassewerkjes zijn te bestellen tot 20.00 uur op zondag t/m donderdag en op vrijdag en zaterdag tot 20.30 uur. Strafwerkjes kunnen vervolgens zolang de Keukenmeester nog in kokskleding rondlopen doorgegeven worden.

Openingstijden

Maandag, woensdag en donderdag    10:00 – 22:00
Dinsdag                                                    Studiedag
Vrijdag/zaterdag:                                   10:00 – 00:00
Zondag:                                                    10:00 – 21:00

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl