Lesrooster (openingstijden) en/of contact

Contact Us
reCAPTCHA

 

Lesrooster per 1 september 2020

Hoe goed onze Juffen en Meesters van het Meestershuis ook hun best gedaan hebben om zo coronaproof mogelijk te werken en hoeveel complimenten we daar ook met z’n allen voor kregen, het heeft helaas niet geresulteerd in een beter landelijk resultaat. Oftewel, we mogen vanaf 10 augustus iedereen weer gaan registeren en een ‘medische check’ afnemen. Vanaf die datum zullen wij jullie bij aankomst dan ook vragen om jullie gegevens te mogen registeren, reserveren gaan wij echter niet doen. Dit hebben wij de eerste 3 weken van juni gedaan maar dat kwam de spontaniteit van een bezoek aan het Meestershuis absoluut niet ten goede, let wel wij zijn een Grand Café en geen restaurant veel gasten komen ook gewoon voor alleen een kop koffie met een Suikerwerkje of een Dorstles met een Proefwerkje. Kom dus gewoon langs en laat je een vrije tafel toewijzen en vrees niet als het bij aankomst vol is komen er (bijna) altijd binnen 5 a 10 minuten weer tafels vrij.
Vanaf 5 personen is reserveren (tot uiterlijk 17.45 uur) beperkt mogelijk en dit heeft te maken met het feit dat we dan natuurlijk rekening moeten houden met meerdere tafels bij elkaar en een juiste tafelschikking. Wil je met 5 of meer personen komen? Vul dan ons contactformulier op deze site in, kanttekening per dag zijn er maar max. 2 reserveringen voor 5+ mogelijk.

Onze keukentijden blijven gewoon hetzelfde, onze Klassewerkjes zijn te bestellen tot 20.00 uur op zondag t/m donderdag (dinsdag studiedag) en op vrijdag en zaterdag tot 20.30 uur. Strafwerkjes kunnen vervolgens zolang de Keukenmeester nog in kokskleding rondlopen doorgegeven worden.

Openingstijden

Zondag, maandag, woensdag en donderdag    10:00 – 21:00
Dinsdag                                                    Studiedag
Vrijdag/zaterdag:                                   10:00 – 00:00

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl