Dinsdag 20 april 2021

Laten we maar alvast een beetje vooruit lopen op de ‘persco’ van de opper-Bovenmeester 😉
Terrassen open vanaf 28 april is voor ons een klein beginnetje naar hopelijk meer versoepelingen en dit klinkt natuurlijk allemaal hartstikke leuk, maar dan moet het weer natuurlijk wel gaan meewerken en niet als spelbreker gaan fungeren door spreekwoordelijk roet in ons overheerlijke eten te gaan gooien.
Om toch met de komende ‘feestdagen’ verzekerd te zijn van iets feestelijks hebben we het volgende verzonnen. Jij reserveert bij ons een Brunchbox voor € 21,50 p.p.(kids onder 12,5 jaar € 12,50 p.p.) en die kom je op de dag zelf tussen 10.00 en 10.30 uur ophalen. Bij slecht weer neem je de Brunchbox mee naar huis om er thuis met elkaar van te gaan genieten en bij mooi weer neem je iedereen mee richting Meestershuis en mag je de Brunchbox hier op het terras openen en meester maken. Is dat leuk of is dat leuk? Zelf kan je het vervolgens nog leuker maken door na het verorberen van de inhoud van de Brunchbox een zelf uitgestippelde fiets- of wandeltocht te maken 😉.
Vastleggen van een Brunchbox kan via de link hieronder, geef bij de opmerkingen even aan voor hoeveel personen en of er een dieetwens of allergie is.

Meer nieuws!