Dinsdag 5 mei 2020

De M is van Mama!

A.s. zondag is het Moederdag; Op de radio en via social media hoor je het zo vaak dat je er domweg niet omheen kunt. Ieder jaar verzinnen wij wel iets leuks voor al die moeders die ons gedurende die commerciële dag verplicht of niet met het gezin komen bezoeken om te genieten van onze Proef-, Meester-, Klasse- en of Strafwerkjes, want uiteraard zijn (ook) wij al die moeders dankbaar 😉. Dit jaar moeten wij het vanwege alle Corona-shizzle over een andere boeg gooien maar hebben daardoor eigenlijk best wel iets leuks bedacht. Als het goed gaat kan hier over 20 jaar nog over gesproken worden 😉.

Nou, nou, nou Bovenmeester dat zijn nog eens uitspraken, wat heb je voor ons in petto dan?

Dat mogen jullie a.s. zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur zelf komen bekijken. Wij staan dan klaar volgens de RIVM richtlijnen om ‘kinderen van moeders’ een presentje mee te geven zodat jullie zondag de blits kunnen maken.
Moeders sein dus jullie kinderen in en kinderen die dit zelf kunnen lezen kom langs en verklap niets aan je moeder. ID is niet nodig maar neem wel even een foto van je moedertje mee 😉.
Hopelijk kunnen we iedereen blij maken, maar laat ik er wel voor de zekerheid bij vermelden: zolang de voorraad strekt oftewel OP = OP

En de vaders dan? Voor hun heb ik morgen, woensdag dus vanaf 11.00 uur de restafvalcontainer weer klaar staan

Meer nieuws!