Zondag 21 maart 2021

de M van ‘Maatwerk’ 😉

Bij het Meestershuis hebben we de laatste 5 maanden laten zien dat wij hele hoge cijfers halen voor het vak ‘afhalen’, fijn om jullie op deze manier van dienst te mogen (blijven) zijn.
Zo heel af en toe en altijd om een goede reden begeven wij ons ook op het bezorgvlak. Bij erg slecht weer op donderdag laten we onze vaste afhaalster van 80+ haar rollator niet starten dus rijden we bij haar langs. Bij een belletje vanuit het zuiden, noorden of westen van het land om een familielid, vriend of vage bekende te verrassen doen we niet moeilijk en stellen we voor om het langs te brengen i.p.v. te laten halen. Vorige week werd er gebeld of wij voor a.s. maandag een lunch voor tijdens een werkoverleg konden verzorgen, oftewel 9x de Proeverij van Meesterwerkjes. Uiteraard doen we dat en nee hoor u hoeft het niet te komen halen wij leveren het af tot aan de voordeur, komt helemaal goed 😉.

Mocht je nu echt een originele reden hebben om ons tijdens Pasen een door jou via onze site bestelde ‘Meesterlijke brunchbox’ te laten bezorgen (binnen een straal van max. 15 km, betalen kan via een ‘tikkie’) stuur dan een mail naar bezorgenmetpasen@hetmeestershuis.nl. Voor de 10 origineelste inzendingen zorgen wij dat op 1e en 2e Paasdag de brunchhox door ons bezorgd gaat worden, de anderen mogen komen afhalen tussen 10.30 en 11.00 uur en als je weet wat er allemaal in onze ‘Meesterlijke brunchbox’ komt te zitten weet je ook dat dit absoluut geen straf gaat zijn 😉.
https://www.hetmeestershuis.nl/event/pasen-2021/

Meer nieuws!