Eten bij het Meestershuis!

Aangezien wij bij Grand Café het Meestershuis een voorstander zijn van ‘vrijheid, blijheid en snelheid’ werken wij dus bewust niet met reserveringen. Kom daarom gewoon onze kant op en kijk of er een leuk plekje vrij is, indien alle tafels bezet zijn komen er altijd binnen 5 á 10 minuten wel weer tafels vrij. Vanaf 6 personen is reserveren beperkt mogelijk (lees maximaal 2x per middag of avond). Wilt u hier voor in aanmerking komen dan mag u een contactformulier invullen en zal de Bovenmeester u, indien er nog een tafel vrij is op de gewenste dag, een bevestiging sturen.

 

Direct naar Meesterwerkjes   Direct naar Klassewerkjes     Direct naar Proefwerkjes

 

De Keukenmeesters hebben voor de lunch 18 Meesterwerkjes uitverkoren die jullie per 3 kunnen bestellen voor € 10,75 (Proeverij van Meesterwerkjes incl. Potato Crispers voor 2 pers. € 25,75). Bestel je 1 of 2 Meesterwerkjes dan kosten ze € 4,25 per stuk.

Voor bij een borrel hebben de Keukenmeesters ons welbekende ‘Vordens Snaaiplankje’ weer op de kaart gezet dus op ons terras kan je naast het Vordens Snaaiplankje kiezen voor meerdere verschillende “Proefwerkjes“.

Voor de avond zijn 18 Klassewerkjes uitgekozen waaruit jullie zelf een keuze mogen maken. Je stelt dus zelf je meesterlijke maaltijd samen, maar mag het natuurlijk ook aan onze Keukenmeesters over laten (proeverij). Hoe meer Klassewerkjes je bestelt, hoe voordeliger het wordt ;-). Zie voor het hoofdrekenen in euro’s het kader bij “Klassewerkjes”.

Lesrooster vanaf 1 september 2021:
zondag, woensdag en donderdag 10:00 – 21.00 (keuken open van 11.30 uur tot 20.00 uur)
vrijdag en zaterdag 10:00 – 22.00 (keuken open van 11.30 uur tot 20.30 uur)
dinsdag is onze vaste ‘studiedag’ en vanaf 1 september is de maandag ook (tijdelijk) een studiedag

 

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen over bovenstaande!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl

 

Activiteitenagenda