Maandag 18 februari 2019

Mag ik u complimenteren Bovenmeester?

Tuurlijk mag dat, mevrouw. Kom maar op met uw compliment! O wacht maar, ik weet het al. U heeft natuurlijk heerlijk gezeten op ons zonovergoten terras ondertussen genietend van een aantal verfrissende Dorstlessen en daar tussendoor genoten van een Proeverij van Meesterwerkjes? En nu wilt u zeggen dat mijn Juffen en Meesters in de bediening en de keuken zo verschrikkelijk goed voor u gezorgd hebben. Ja, ik ben dan ook supertrots en superblij met ze. Kan het niet vaak genoeg zeggen. Wij gaan hier met z’n allen dan ook voor kwaliteit!!!
Wat zegt u? U wilt weten welk toiletpapier wij op ons toilet hebben hangen omdat dit zo lekker zacht is en dat dat niet bij ieder horecabedrijf hetzelfde is?
Ehhh, dank u wel voor dit mooie compliment ik zal het aan mijn Juffen & Meesters doorgeven, zullen zij ook leuk vinden 😉

Meer nieuws!