Zondag 16 mei 2021

de M van Maurice zijn laatste dag als Keukenmeester!

Op 11 februari spraken we tijdens een bericht over zijn 5-jarig jubileum de hoop uit dat Maurice nog vele jaren aan het Meestershuis verbonden zou blijven. Helaas was het vandaag toch al zijn laatste dag, per 1 juni start hij namelijk bij Gotink Catering.
De donkere wolken vanmiddag boven Vorden hadden dus een gegronde reden om hier te zijn. Wij, Juffen en Meesters, betreuren zijn vertrek ten zeerste maar zoals jullie weten is ons glas altijd halfvol en na regen komt zonneschijn (bla,bla,bla) dus wij hopen (uiteraard is al jullie hulp welkom, delen bijv. is fijn) snel een opvolger voor Maurice te mogen verwelkomen. Aangezien wij absoluut niet aan kwaliteit in willen boeten kan het zijn dat het invullen van deze vacature iets langer gaat duren. Het zou zelfs kunnen gebeuren dat wij in de zomer de zondag dicht gaan omdat ik het de overgebleven 3 Keukenmeesters niet aan wil doen om altijd de weekenden te moeten werken, aangezien vakantie opnemen nu ook lastig zal zijn. Ik had zo gehoopt dat deze personele problematiek onze deur voorbij zou gaan maar zo zie je maar dat de echte problemen nog gaan komen. Jullie die allemaal staan te popelen om de horeca met een bezoek te vereren en de horeca die sinds oktober 90.000 werknemers kwijtgeraakt is door de sluiting vanwege corona. Overal zien wij de vacatures voor koks langskomen en bij ons nu dus helaas ook.
Ken jij de juiste creatieve persoon die ons team kan komen versterken? Laat het mij weten en ik beloon je passend als het tot een samenwerking gaat leiden!

Maurice heel erg bedankt voor alles, het ga je goed en je weet dat de deur altijd wijd voor je open blijft staan. Mocht het ongewenst toch niet zijn wat je van de overstap gehoopt had kom dan gewoon terug 😉.

Meer nieuws!