Vrijdag 5 oktober 2018

Vrijdag 5 oktober, ‘Dag van de Ouderen’. Volgens de Juffen en Meesters waren het gister en vandaag dus 2 feestdagen achter elkaar voor de Bovenmeester, maar dat terzijde 😉.
Gisteren werd ik gebeld door Maryse, 1 van de vrijwilligers die vanuit een initiatief van Stadsonderneming Zutphen op Nationale Ouderendag toegezegd had om vandaag met een oudere op pad te gaan (www.nationaleouderendag.nl).
Zij mocht met een ’81 jaar oude krasse dame met nog maar 5% zicht’ op pad om haar wens te vervullen. De dame in kwestie wilde graag wandelen bij Kasteel Hackfort en daar vervolgens koffie drinken en daarna richting centrum Vorden voor een lunch bij het Meestershuis. Daar had ze namelijk 3 1/2 jaar geleden al een keer zo lekker geluncht tijdens een presentatie van ABN Amro Bank 😉.
Of het Meestershuis mee wilde werken om deze wens te kunnen vervullen. Tegen zo’n leuk verzoek zegt de Bovenmeester uiteraard geen nee.
En wat is het dan mooi dat zelfs de weergoden meewerken en deze speciale dag met een portie zon nog mooier maken! De dames hebben heerlijk op het terras zitten genieten van een Proeverij van Meesterwerkjes op het terras.
En wat zou het mooi zijn als dit bericht een paar volgers enthousiasmeert om de komende uurtjes nog iets leuks met een ‘willekeurige oudere’ te ondernemen 😉

Meer nieuws!