Klassewerkjes

De Keukenmeesters hebben ‘speelkwartier’ van 16.30 tot 16.45 uur. De Klassewerkjes serveren wij vanaf 16.45 uur en kunnen tot stipt 20.00 uur bestelt worden (op vrijdag en zaterdag tot stipt 20.30 uur)! 

Klassewerkjes zijn kleine, verrassende en originele gerechtjes gemaakt door onze Keukenmeesters.  Uw Klassewerkjes kunnen gelijktijdig óf per ronde worden uitgeserveerd.

U stelt dus zelf uw meesterlijke maaltijd samen door er een aantal te kiezen. U kiest per persoon óf per tafel. Hoe meer Klassewerkjes u bestelt, hoe goedkoper ze gemiddeld per stuk worden. Bij zes bestelde Klassewerkjes beginnen we opnieuw te tellen bij één.

Het hoofdrekenen in euro’s kan nu beginnen.
1 Klassewerkje  =  €   7,50
2 Klassewerkjes = € 14,50
3 Klassewerkjes = € 21,25
4 Klassewerkjes = € 27,75
5 Klassewerkjes = € 34,00
6 Klassewerkjes = € 40,00

Meerkeuzestress?
Laat u voor slechts € 20,00 per persoon in 2 rondes verrassen door de Keukenmeesters.

Klassewerkjes

  • Herfstsalade (vegetarisch) 7,50 salade van rode biet, zilverui, geitenkaas, pompoenpitten en balsamicostroop

  • Ceasarsalad 7,50 met gerookte kipfilet, Parmezaanse kaas, gekookt ei, croutons en ceasar dressing

  • Oranje zalm op rode biet 7,50 gravad lax op een carpaccio van rode biet en met een crème van mierikswortel

  • Gambacocktail 7,50 gambacocktail van gemarineerde gamba’s, appel, witlof en een schuim van cocktailsaus

  • Carpaccio 7,50 van IJsselvalleirund, met Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en pestomayonaise

  • Vitello tonato 7,50 langzaam gegaard kalfsvlees met een mayonaise van tonijn

  • Tom kha gai (vegetarisch) 7,50 een licht pittige Thaise kokossoep

  • Achtkastelensoep (vegetarisch) 7,50 romige pastinaaksoep met geschaafde amandel

  • Meesterlijke Curry (vegetarisch) 7,50 meesterlijke curry met verschillende soorten peentjes, zoete aardappel en naanbrood

  • Halloumispies (vegetarisch) 7,50 2 spiesjes van halloumikaas en gegrilde groentes met arrabiatasaus

  • Noodles teriyaki 7,50 noodles met gamba's en teriyaki-saus

  • Flammkuchen 7,50 de 'witte pizza' met pulled chicken, rucola en huisgemaakte barbecuesaus

  • Wisselvis 7,50 een wekelijks wisselende vis, maar wel altijd geserveerd met gestoofde venkel en een romige kappertjessaus

  • Monnikenwerk (80 gram) 7,50 langzaam gegaard buikspek met een crème van flespompoen en saus van vadouvan

  • Wildstoofpotje 7,50 geserveerd met puree van pastinaak

  • Ruwe diamant (80 karaats) 7,50 steak van diamanthaas met compôte van rode ui en een romige pepersaus

  • Saté Marrakech 7,50 twee spiesjes met Marokkaans gekruide kippendij, satésaus, komkommerlinten en kroepoek

  • BurgerMeestershuis 7,50 twee miniburgertjes van 100% rundvlees met rode ui, tomaat, pancetta en pittige kaas