Donderdag 24 maart 2022

de M van ‘Met elkaar’ en wel hierom 😉
Wij moeten namelijk op zoek naar een nieuwe ‘Giel’, onze enige echte eigen Giel heeft helaas aangegeven dat hij direct na de meivakantie het bedieningsteam van de Keuken van Hackfort gaat versterken. Oftewel hij gaat iets dichter bij huis werken en aangezien hij al het liefst zo min mogelijk in het weekend wilde werken is dat voor hem een prachtige oplossing.
Al bijna 3 jaar was Giel een hele prettige extra paar handen voor onze Keukenmeesters, gedurende de dag kon hij zelfstandig aan de slag om er zo voor te zorgen dat zij niet zonder tosti’s, saté, burgers of andere gerechtjes kwamen te zitten. Daarnaast zullen veel vaste gasten zijn gezicht herkennen van ’s avonds aan de ‘pas’ als hij borden klaar stond te zetten of er de laatste hand aan legde voordat de Juffen deze naar de gasten konden brengen.
Zou jij ook een ‘Giel’ willen zijn en ben je niet jonger dan 17, kom dan langs voor een kijkje in onze keuken en wie weet sta jij hier binnenkort ook zo te stralen als onze enige echte eigen Giel 🤩!
Delen moet niet maar mag uiteraard wel 👊

Meer nieuws!