Woensdag 26 april 2023

Doen jullie bij het Meestershuis nog iets speciaals met Koningsdag Bovenmeester 🤔?
Jazeker, speciaal voor morgen hebben wij vandaag de Delirium Black Barrel Aged opgemaakt waardoor er nu een nieuw fust Speciaalbier aangesloten kon worden en wel de Goose IPA (5,9%). Voor de liefhebbers hebben wij morgen dus 9 prachtige speciaalbieren op de tap: Filou, Kasteel Xtra, Pauwel Kwak, Hertog Jan Weizener, Leffe Blond, Leffe Bruin, Goose IPA, Hertog Jan Lentebock en Karmeliet Tripel.
Verder doen wij gewoon, zoals altijd, waar wij goed in zijn 💪🏼. Oftewel jullie laten genieten van onze Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes! Ons Lesrooster is morgen trouwens van 10.00 uur tot stipt 21.00 uur, dit zodat onze Juffen & Meesters na een lange dag Dorstlessen rondbrengen zelf ook nog even het feestgedruis in kunnen duiken 🥳🥳.
Leve de koning en blijf gezond 🫶!
Goose IPA is een India Pale Ale uit Chicago in Illinois en wordt gebrouwen door de Goose Island Beer Company. Een bier met een hoppig karakter dankzij het gebruik van de Amerikaanse, geurige hopsoorten Cascade en Centennial.
Dit bier met een hoppig karakter en een oranje koperkleur in het glas is licht troebel met een romige, beige, blijvende schuimkraag.
Het aroma beantwoordt aan de karakteristieken van de Amerikaanse India Pale Ale, een hopbittere bierstijl met fruitige tonen van pompelmoes en perzik.
In de mond herkennen we hopbloemen met tonen van fruit en dennennaalden gevolgd door karamel. De afdronk is aangenaam bitter, karakteristiek voor deze bierstijl.
Een klassieker onder de Amerikaanse India Pale Ale!

Meer nieuws!

 • Woensdag 25 juli 2018

  Ons tropenrooster haalt gewoon het AD 😂… https://www.ad.nl/…/deze-werkgevers-stellen-voor-hun-perso…/ AD.NL Deze werkgevers stellen voor hun personeel een tropenrooster in

 • Lees verder
  Woensdag 1 juli 2020

  Het is vandaag 1 juli en o wat zijn we vrolijk. Vanaf vandaag krijg je van ons namelijk geen standje…

 • Lees verder
  Vrijdag 14 januari 2022

  de M van ‘Morgen’ ! In alle hectiek van morgen wel of niet open, morgen wel of niet handhaven zou…