Zondag 30 december 2018

De laatste gasten van 2018 zijn weg, het laatste biertje van dit jaar is getapt!
En die is voor de Bovenmeester zelf ;-).
Wat is dit jaar omgevlogen zeg, een prachtig voorjaar, te veel zon in de zomer en daar een heerlijk najaar achteraan. En in alle seizoenen volop tevreden gasten die kwamen genieten van onze Proef-, Meester, Klasse- en Strafwerkjes. En niet te vergeten al die smakelijke Dorstlessen. Prachtig om te zien hoeveel complimenten wij het afgelopen jaar weer gekregen hebben voor hetgeen wij hier doen. Mijn Juffen & Meesters ben ik dan ook bijzonder dankbaar voor het feit dat ze mij helpen bij hetgeen ik zo leuk vind. Mijn gasten kwaliteit leveren!
Graag zien wij jullie allemaal gezond en wel weer terug in 2019. Oudjaarsdag (maandag) zijn wij dicht maar Nieuwjaarsdag (dinsdag) staat onze voordeur weer wagenwijd voor jullie open.

Meer nieuws!