Maandag 1 februari 2021

Om een zaak goed draaiende te houden ben je uiteraard afhankelijk van de juiste medewerkers om je heen.
De normaliter rustige winterperiode gebruikten wij de afgelopen 7 jaar om nieuwe Juffen & Meesters in te kunnen werken zodat zij vanaf april, mei klaar waren om mee te kunnen bikkelen tijdens de drukke maanden die dan volgden. Helaas helaas hebben wij op dit moment nog helemaal geen zicht op verbetering van onze situatie en weten dus ook niet wanneer we weer mogen gaan doen waar we zo goed in zijn, het jullie HIER naar de zin maken. Nog vervelender is het feit dat we er dan personeelstechnisch waarschijnlijk niet zo sterk voor zullen staan als dat ik zou wensen. Zeker met in het achterhoofd de wetenschap dat iedereen zit te wachten tot ze de horeca weer met een bezoek mogen gaan vereren. Die combi is echt wel een vooruitzicht om zwetend wakker van te kunnen worden, maar wat kan je dan oprecht blij worden van een mailtje als deze, welke ik gister ontving.
Uiteraard heb ik vandaag, op de bijna 2 jaar geleden afgesproken datum (uurtje later vanwege school, dat wel 😉 ), met haar om de tafel gezeten en ondanks dat ik de afgelopen 2 jaar de minimumleeftijd bewust verhoogd heb naar 16 gaat zij hier zeker komen te werken zodra onze deuren weer open mogen (misschien is ze dan al wel 16 😉 ). Als je zo vasthoudend bent moet het helemaal goed gaan komen.
Moraal van dit verhaal 😊: zodra we weer open mogen hebben wij dus ruimte voor Juffen & Meesters die op 0-urenbasis inpasbaar zijn en het liefst al wel iets van ervaring in de horeca hebben. Als je hier meer over wilt weten mag je een mailtje sturen naar sollicitatie@hetmeestershuis.nl

Meer nieuws!