Zondag 3 maart 2024

de ‘M’ van ‘Machtig Mooie zondag’ 🤩!
Ik wilde hier vanmorgen een foto van onze Paul posten met daarbij het bericht dat hij stond te popelen om eindelijk weer naar buiten te mogen. Als het zonnetje schijnt en hij ‘zijn’ terras op mag dan is Paul namelijk helemaal in zijn element, maar na het maken van deze foto liep het terras vol en kwam het er niet van 😅.
De foto hierboven maakte ik 2 uurtjes later en die wilde ik plaatsen om te laten zien hoe gezellig een vol terras op 3 maart er uit kan zien, maar ook daar kwam ik door alle drukte niet aan toe 🙄. Nu is Paul al naar huis en zit de Bovenmeester met een heerlijke Leffe Blond lekker na te genieten van een machtig mooie zondag. Wat hebben alle Juffen & Meesters weer een topprestatie geleverd op deze eerste echte zonnige dag van dit jaar. Een potje ‘knallen met z’n allen’ om iedereen op tijd van alle bestelde Dorstlessen, Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes te voorzien.
En diegenen die het geluk hadden een plek buiten of binnen in de open serre bemachtigd te hebben kunnen beamen dat we het hier over een krachtig staaltje samenwerking hebben, iets waar mijn Juffen & Meesters meesters in zijn 😉.
Eerste weekend van de 2e 10 jaar zit erop, ik heb genoten van iedereen die zijn gezicht hier heeft laten zien, maar vooral van de zon vandaag. Hopelijk hebben jullie dat ook gedaan! Proost 😘

Meer nieuws!