Dinsdag 12 december 2023

de ‘M’ van ‘Merkwaardig’ 🤔
Let op: bedrag eenmalig verhoogd naar € 2024.
Tien dagen geleden startte ik een zoektocht naar een nieuwe Keukenmeester, bij voorkeur per 1-2-24 (1-3-24 ook geen probleem). Als beloning stelde ik een mooi bedrag van € 1224 in het vooruitzicht, maar ondanks het vele delen en bekijken van deze post was het resultaat aan reacties ronduit tegenvallend, niks, nada, noppes 🙈.
Toch denk ik dat er heus wel een Zelfstandig Werkend Kok (of Chef Kok) is die de overstap naar het Meestershuis wil komen maken, maar dat wij diegene met z’n allen domweg nog niet bereikt hebben. Ik ga dus nogmaals jullie hulp inroepen en verloot wederom een Meesterlijke waardebon onder de delers (Marieke Dudink ‘won’ de bon van de vorige deelactie).
Dus nogmaals: welke Zelfstandig Werkend Kok (een Chef-Kok is ook nog steeds welkom om zich te melden) voelt zich hierdoor getriggerd en wil daarnaast komen werken bij een meer dan goed bekendstaand Grand Café in het Achterhoekse Vorden? Wij bieden jou een 4-daagse werkweek met vaste dagen (indien gewenst) in een klein team bij een drukke zaak, waar overuren schaars zijn en snel opgenomen kunnen worden, waar vakanties gewoon in de zomerperiode geboekt mogen worden, de zomerse zondagen zelfs standaard vrije dagen zijn, onze gasten je maandelijks op een mooie envelop trakteren en over het geboden salaris (boven Horeca CAO) zeker niet geklaagd hoeft te worden.
Verder nog vragen of wil je eventueel vrijblijvend komen kennismaken? App of bel mij op 06-45644065. Drinken we snel een kop koffie 😉.
Wederom bedankt voor jullie hulp namens het gehele team van het Meestershuis!

Meer nieuws!