Zondag 21 juni 2020

Wat een prachtige vaderdag was het vandaag. Moesten de moeders het vorige maand nog met een plantje doen, vandaag leek het wel of alle ‘vaste gastenvaders’ onze kant opkwamen. Alle zeilen bijzetten dus om iedereen op tijd zijn Dorstles en Meester-, Proef-, Klasse en/of Strafwerkje te serveren, maar we hebben het weer gered met z’n allen dus ik zit hier als een tevreden vader na te genieten. Naast de tekening die ik kreeg ga ik mijzelf lekker ook nog een ander vaderdag cadeautje toebedelen. VANAF MORGEN STOPPEN WE NAMELIJK MET RESERVEREN! Yesss, een mooier cadeau kan ik mijzelf niet toebedelen 😉. Zoals jullie ongetwijfeld weten was ik er al nooit een fan van maar na een maand reserveringen aangenomen te hebben en mij een soort van administratief medewerker te voelen ben ik dat nog minder 😃.

Vanaf morgen mogen jullie gewoon langskomen en stel dat je binnen wilt zitten dan moet je jezelf even bij de deur laten registreren. Ben je toch nog bang dat je dan een tafeltje mis gaat lopen in de zonnige komende week dan weet je wat je nu te doen staat 😉.

O ja en wat mijn vaderdag verder betreft, hou de zonzij pa!

Meer nieuws!