Vrijdag 21 mei 2021

Soms zit het Mee, soms zit het tegen 😉
Beetje waardeloos begin van het Pinksterweekend. Gisteren de hele dag voller dan vol en nu kunnen we door de wind niet eens de parasols uitdraaien en houden we vooralsnog het terras gesloten voor eters. Het is niet anders maar ‘ieder nadeel heb uiteraard ook z’n voordeel’!
Zojuist hebben we namelijk besloten dat het vandaag de laatste dag is dat je kan komen afhalen. Wat zegt u Bovenmeester? Jawel, vandaag is het de laatste dag dat er afhaalbestellingen doorgegeven kunnen worden!
Met een keuken van 3 bij 5 meter is het voor ons helaas niet mogelijk om èn het terras te draaien èn daarnaast jullie thuis te laten genieten van onze Meester- en Klassewerkjes. Dat idee hadden wij natuurlijk al een beetje, maar het was het proberen waard 😉. Hoe lastig wij dit ook vinden moest deze knoop gewoon doorgehakt worden. En dat doen we dus bij deze.
Dus check onze site en bestel nog snel! www.hetmeestershuis.nl of bel 0575-848635
Wees gerust: de al aangenomen bestellingen voor tijdens het Pinksterweekend blijven natuurlijk gewoon staan en kunnen op de afgesproken tijden afgehaald worden.

Meer nieuws!