Zondag 2 november 2020

De Juffen & Keukenmeesters beginnen er zelfs een klein beetje plezier in te krijgen 😉
en dan heb ik het uiteraard niet over het feit dat er op dit moment niet zo heel veel werk voor hun te doen is terwijl ze normaliter gewend zijn om lekker hard te moeten werken.
Nee, ik heb het over het gezellig samen puzzels maken, sudoku’s maken, F1 kwalificatie kijken, F1 race kijken, films kijken en ga zo maar door. Gelukkig beginnen ze hierin nu steeds meer hun draai te vinden. Als Bovenmeester heb ik ze op het hart gedrukt dat het nou eenmaal niet anders is, zie het Meestershuis als je eigen huiskamer en help de gasten die langs komen op de ons bekende wijze, met een grote glimlach 😉.
Zolang de OpperBovenmeester het licht voor ons nog niet op groen zet is dit (buiten volledig dichtgaan) het enige wat wij kunnen doen en moeten we hopen dat onze gasten het Meestershuis ‘afhaalomzet’ blijven gunnen. Tegen alle afhalers tot nu toe zou ik dan ook graag via deze weg dank jullie wel willen zeggen en vooral veel dank ook voor al die leuke feed-back, foto’s etc., daar worden wij echt iedere keer heel erg blij van.
Voor ons is dat ook de grootste reden om in november ‘afhaal-open’ te blijven op alle dagen van de week (behalve de dinsdag) van 10.00 uur tot 20.00 uur, zowel voor de lunch als voor de avond. Vanaf komend weekend komen er ook nog een aantal leuke snaaiwerkjes voor tijdens de borrel bij (daarover meer later deze week).
Trouwens voor diegenen die een leuke plek weten om onze flyers neer te leggen, app mij op 06-45644065 en ik kom ze brengen, samen sterk!
1 1/2 Meter, houd afstand 👍

Meer nieuws!