Zaterdag 24 september 2022

de ‘M’ van Meedoen is belangrijker dan 1e, 2e of in dit geval 3e worden!
Het moet nog even notarieel gestaafd gaan worden, maar gisteravond toen de Bovenmeester zijn moede hoofd te rusten legde bleef hij maar doormalen over de einduitslag die Quizmeester Peer hier gisteravond rond 23.15 uur openbaar maakte. Had hij niet in moeten grijpen? Waar was de scherpte toen bleek dat een team waar een 7e persoon bij aan tafel bleef zitten na het nuttigen van de Klassewerkjes voor aanvang van de PubQuiz als 3e zou eindigen. Eigenlijk had er direct bij de start aan dit team gecommuniceerd moeten worden dat ze buiten mededinging mee zouden doen, maar ja dat is achteraf en het gezegde van achteraf kent iedereen 😉. Achteraf hebben zij gewoon ook een paar ‘fijne uurtjes’ gehad en is het niet daar waar een PubQuiz om draait?
Niet bij iedereen hoor, want wat waren ze weer lekker fanatiek en wat was het ongekend spannend. Bij het ingaan van de laatste ronde stonden er namelijk 4 teams binnen 0,5 punten van elkaar. Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dat was in dit geval wederom Team Nieuwstad (voor de 2e keer op rij, chapeau!) Team Gallagher (aka de Woestelingen) werd 2e en nummer 4 ‘Hildes harem’ schuift bij deze toch op naar plaats 3, de prijs voor deze ongekende prestatie van teamleider Jeroen en zijn 4 debutanten wordt bewaard tot ze een volgende keer weer meedoen. Team ‘Happy Hour’ mag de uitgereikte 3e prijs uiteraard houden want zo streng als het allemaal klinkt is het uiteraard niet 😉.
Rest mij nog jullie het antwoord op de huiskamervraag van gisteravond te geven. Dit moest zijn antwoord C, het Strafwerkje heet ‘Een ode aan de Quizmeester’, D klopt deels maar is de omschrijving van het toetje.
Blijf gezond en weet dat wij op zondag weer geopend zijn 😉

Meer nieuws!