Zondag 16 januari 2021

Zo, dit relaxte weekend zit er weer bijna op 😉
Zelf heb ik thuis een kast ‘opgeruimd’ en wat kan je daarmee veel tijd verliezen zeg 😀. Alle in mappen bewaarde paperassen werden beoordeeld of ze nog wel bewaard moesten blijven en dan moet je ze natuurlijk wel weer even goed doorlezen. Vooral de schoolrapporten en agenda’s van vroeger blijven leuk om te bekijken maar ik verloor mij vooral in alle contracten en beoordelingen van de bedrijven waar ik in loondienst gewerkt heb. Grappig om terug te lezen hoe ik functioneerde in banen waarvan ik wist dat ik er alleen maar werkte met dat ene doel voor ogen: een eigen horecazaak! Nu besefte ik mij tussendoor best een paar keer dat in deze vreemde corona-tijd in loondienst werken ook niet vervelend zou zijn, maar dat terzijde 😉.
Woorden die vaak naar voren kwamen in de beoordelingen waren ‘commercieel’, ‘gunning’ en ‘volhoudend’ en laat ik daar nou juist een mooi bruggetje van kunnen maken naar onze ‘Proeverij van nieuwe Klassewerkjes’ welke jullie voor volgend weekend kunnen gaan bestellen.
Check snel onze site om te zien of het gewenste tijdstip van afhalen nog vrij is want niet alleen onze Juffen & Meesters staan te popelen om weer te mogen gaan werken na 3 weken dicht te zijn geweest, er zijn ook alweer een leuk aantal bestellingen geplaatst om goedgemutst aan de slag te gaan vanaf a.s. vrijdag.
En daarna zijn wij uiteraard benieuwd naar jullie ‘beoordeling’ over ons. Samen sterk!

Meer nieuws!