Zaterdag 31 maart 2018

Dat is waarom een proeftijd zo belangrijk is!

Soms ga je solliciteren en denk je dat alles klopt, je accepteert zelfs dat je in de eerste 2 maanden de helft van de tijd bedieningskleding aan moet trekken om vanaf 1 mei volledig op je plek als Keukenmeester terecht te kunnen komen. Net als in een relatie werk je er keihard aan om samen sterker te worden. Beiden ben je het er over eens dat je de proeftijd goed doorgekomen bent maar toch zijn er aan beide kanten twijfels of dit ook voor een langere periode zou gelden. Twijfels of je dit huwelijk wel aan zou moeten willen gaan.
En als er twijfels zijn moet je dat eigenlijk niet doen besloten Bas en ik deze week. Op goede voet uit elkaar gaan is niet altijd makkelijk maar dat doen wij wel, wij dronken er zelfs een goed glas wijn op. Bas blijft namelijk gewoon met een 0-uren contract oproepbaar en daar zijn wij allebei content mee.

Betekent wel dat wij heel graag weer met een Zelfstandig Werkend Kok in contact willen komen die z.s.m. ons Keukenteam komt versterken voor 36 uur per week.

Weet jij of ben jij iemand die bij ons concept past dan hebben wij een jaarcontract voor je klaar liggen, maar dan moet je natuurlijk wel eerst je proeftijd door zien te komen 😉

Meer nieuws!