Zaterdag 13 mei 2023

Het zag er even naar uit dat er gisteravond tijdens de PubQuiz voor het eerst in 8 jaar een andere Quizmeester voor de klas zou komen te staan, maar toch was het niet de vervanger maar Peer die stipt om 20.30 uur de eerste vraag stelde. Een verrassend begin van de avond, welke verder weinig verrassingen kende 😉!
1e plek met een straatlengte voorsprong, team Nieuwstad! Uit betrouwbare bronnen hoorde ik dat de vragen die fout beantwoord werden al in de groepsapp doorgenomen zijn dus dat beloofd wat voor de volgende PubQuiz waaraan ze mee gaan doen.
2e plek, mede verworven door een goede voorbereiding van de Quiz, oftewel heerlijk van te voren hier al zitten genieten van onze Klassewerkjes en zo snuif je ongemerkt alvast wat kennis op (jammer van de geschiedenisronde), team Arida!
3e plek, met z’n vieren of beter gezegd met 4 1/2 en nu al op zoek naar een oppas zodat ze 22 september er gewoon weer met z’n vieren bij kunnen zijn, team ‘Nem Toch’! Dus woon je in de Ruurlo en wil je op vrijdag 22 september oppassen op een meisje of jongetje (geslacht nog onbekend) van net 1 1/2 maand verzoek ik u een mailtje te sturen incl CV naar oppascentrale@hetmeestershuis.nl. Uit de inzendingen zullen we de aanstaande ouders een aanbeveling gaan doen 😉.
Alle andere teams bedankt voor jullie aanwezigheid, het nuttigen van menig Dorstles en op het eind het applaus voor de winnende teams. Rest mij nog een welgemeende oproep aan Freddy, volgende keer graag meekomen want het team dat jij opgegeven had maar waar jezelf uiteindelijk niet bij aan kon sluiten had het zwaar zonder teamleider 😉.
Volgende PubQuiz houden wij op vrijdag 22 september en u kunt zich op dit moment, ruim 4 maanden van te voren, alleen nog inschrijven op de wachtlijst voor die avond, dit kan enkel en alleen via www.hetmeestershuis.nl.
Blijf gezond en geniet van de zon 😘!

Meer nieuws!