Zaterdag 30 januari 2021

de M van Miss Communicatie van de Gemeente Bronckhorst is 50 jaar jong 😉
Voor speciale gelegenheden zoals waardebonnen, jubilea, speciale verjaardagen en/of als ‘een gast op de fiets komt en de bestelling te groot blijkt om zo mee te kunnen nemen’ crosst de Bovenmeester in zijn Meestershuismobiel met veel plezier door Vorden en omgeving. Vandaag mocht hij namens de collega’s bij de jarige Miss Communicatie een Proeverij van Meesterwerkjes langs brengen, kleine moeite groot plezier!
Heb jij ook een speciaal iets te vieren of wil je iemand anders laten genieten? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Over 2 weken (dus zowel 12, 13 als 14 febr.) kan je het gehele weekend een ‘Meesterlijke brunchbox’ en/of Proeverij van speciale Klassewerkjes’ bestellen waar je vervolgens met diegene(n) die op dat moment bij je thuis zijn van gaat genieten. Dat doen wij dus niet alleen op die ene commerciële dag, want wij zijn van mening dat je zeker in deze onzekere tijd elkaar elke dag moet laten weten dat je om elkaar geeft. Verdere info volgt z.s.m. via onze site www.hetmeestershuis.nl. Is je interesse nu al gewekt, mail dan naar jaikwil@hetmeestershuis.nl. Voor vanavond en morgen mag je natuurlijk ook gerust nog iets bestellen via 0575-848635.
Voor nu: blijf gezond en heb lief 😉!

Meer nieuws!