Zaterdag 21 januari 2023

Na een heerlijke studieweek in de B&B van Anouk en Sander a.k.a. onze voormalige kaasboer van de Vordense Weekmarkt (B&B Rincón del Mundo, absoluut een aanrader voor liefhebbers van het prachtige Andalusië 🤩), vloog de Bovenmeester zo van het vliegveld richting het Meestershuis om daar volledig ontspannen een heerlijke drukke dag te mogen beleven. Met als absolute hoogtepunten een mooie jubileums-Proeverij van Klassewerkjes voor 27 personen en aansluitend vanaf 20.00 uur voor 91 personen verdeeld over 19 teams de 1e PubQuiz van dit jaar.
En wat was onze Quizmeester weer in vorm of om Peer zelf te citeren: ik ben echt in vorm vanavond. Zijn vorm kon echter niet voorkomen dat het zowel onderin, middenin als bovenin bijzonder spannend was. Dat laatste is niet gek want de teams in de top 4 hebben allemaal de ‘Meesterlijke waardebon’ al een keer als 🏆 mogen ‘liften’ en tja dan kom je stiekem toch bij de ‘what if’s’ terecht.
‘What if’ de 6e persoon van team ‘Jezus Quiztus’ wel meegekomen i.p.v. afgehaakt was? Waren ze dan wel 1e i.p.v. 4e geworden?
‘What if’ team ‘Nieuwstad’ zich sneller ingeschreven had en wel met 5 of 6 personen mee hadden kunnen doen? Waren ze dan wel 1e i.p.v. 3e geworden?
‘What if’ teamleider Alexander van team ‘Texas Hold’ems’ zelf hier aanwezig was geweest i.p.v. lui vakantie vieren op Curacao? Waren ze dan wel 1e i.p.v. 2e geworden?
 
Dit allemaal uiteraard niet noemend om daarmee de prestatie van team ‘de Woestelingen te bagatelliseren. Zij kwamen, zagen en haalden vervolgens verwoestend uit in de laatste sessie, twee vragenrondes waaronder een muziekronde waardoor zowel de Quizmeester als de Bovenmeester al hun denkbeeldige geld al op de Texas Hold’ems hadden gezet. Denkbeeldig bezitten we nu dus niets meer, maar gelukkig hebben we samen wel een nieuwe datum geprikt voor de 3e PubQuiz van dit jaar
Op vrijdag 10 maart zijn er weer nieuwe rondes, nieuwe kansen. Inschrijven kan alleen via onze website, www.hetmeestershuis.nl. Maar wees er snel bij, blablablabla 😉. Voor de ’traditionele PubQuiz op de vrijdag voor Kerst’ hebben wij nu (11 maanden van te voren, jaja) alleen nog 3 tafels voor max. 4 personen vrij, oftewel een gewaarschuwd Quizzer telt voor minimaal en maximaal 4 🤔.
Blijf gezond en durf iets ver vooruit te plannen 😅

Meer nieuws!