Woensdag 14 oktober 2020

De Bovenmeester heeft voor 1x maling aan de 1 1/2 meter (ja klopt , deze foto is absoluut gemaakt tijdens de corona periode)!
Op 23 januari 1991 kreeg ik zelf te horen dat mijn contract bij Hotel Oranje-Boulevard Hotel te Noordwijk werd beëindigd vanwege economische teruggang door de zich toen voortslepende Golfoorlog. Nooit kunnen vermoeden dat ik deze ontslagbrief ooit nog zelf zou gaan gebruiken om 2 van mijn medewerkers hetzelfde slechte nieuws maar dan vanwege COVID-19 te moeten brengen.
Merel en Karien zodra het weer mag zijn jullie de eerste die ik inrooster, als jullie dan zelf tenminste nog willen. Bedankt en hopelijk zien we jullie hier snel weer terug!
Ps: ik heb vervolgens alsnog 7 jaar met veel plezier bij Hotels van Oranje gewerkt, hopelijk gaat dat voor beide dames ook gelden ;-).

Meer nieuws!