Zaterdag 21 december 2019

Je hebt soms van die voetbalwedstrijden waarvan je denkt dat de wedstrijd gespeeld is oftewel de uitslag al vast staat en je voor het eindsignaal het stadion verlaat. Deze fout maakte de Bovenmeester dus tijdens de gisteravond gehouden laatste PubQuiz van 2019. Voor het eerst vertrok hij uit zijn ‘arena’ voordat Kwismeester Peer met de laatste ronde klaar was en vol verbazing bekeek hij de ontvangen foto’s van de prijsuitreiking.
Was dit een gevalletje miscommunicatie? Verliezen met een 1/2 punt verschil? Daar zou je toch woest van worden als je dat overkomt 🙄.

Het was er gisteravond dus weer eentje op het scherpst van de snede en uiteindelijk gingen de ‘wijze dames en heer van de communicatieafdeling van onze mooie gemeente’ er als terechte winnaars met de 1e prijs (meesterlijke waardebon) vandoor.
De tweede prijs (en wat deden ze of ze daar blij mee waren 😬) was voor de Woestelingen. Enige troost was dat ze de flessen Grand Prestige mochten meenemen en daar weten zij wel raad mee. Maar toch, 1/2 puntje heren, kleiner kan het verschil niet zijn 😉
De derde prijs ging naar het (ook) altijd sterke K.W.W. Zij gingen huiswaarts met onze zelfgemaakte Gluhwein en dat voelt zeker niet als een troostprijs.
Op speciaal verzoek hebben we zelfs extra (0,75) liters gebrouwen zodat jullie er thuis onder of naast de kerstboom van kunnen gaan genieten. Zolang de voorraad strekt 😉.

Volgende PubQuiz doen we pas weer in 2020!
Fijne dagen allemaal!

Meer nieuws!