Dinsdag 31 december 2019

De klok staat stil, dat moet een teken van leven zijn .

Volgens mij heb ik hier al een keer eerder verteld dat ik de klok die sinds dit jaar in het oude deel van het Meestershuis hangt gekregen heb na het overlijden van mijn moeder. Een erfstuk dus. Een erfstuk ook die mij nog dagelijks aan het werk weet te houden want deze klok loopt iedere dag 8 minuten te langzaam. Nee, ik laat dat niet herstellen door een klokkenmaker, ik doe dat met liefde. De klok opwinden om te voorkomen dat deze stil komt te staan hoort er ook bij en heel soms schiet dat er wel eens bij in. Best apart dat ik net bij binnenkomst constateerde dat de klok vanmorgen stil is komen te staan, juist vandaag op de sterfdag van mijn vader. Normaal gesproken maakt op Oudjaarsdag alleen het nummer Papa van Stef Bos het mij lastig maar dit is ook best mooi.
De klok staat stil, het is absoluut een teken van leven .

Meer nieuws!