Zaterdag 14 juli 2018

Niet alles valt te plannen!

Vraag maar aan Chris en Michelle uit ‘het Westen’ die in april nog even hoogzwanger een aantal dagen de rust van ‘het Oosten’ kwamen opzoeken. Nadat ze op 22 april bij ons op het terras hadden zitten genieten van onze Klassewerkjes vertrokken ze al fietsend richting hun Vordense vakantiestekkie. Terwijl een aantal Juffen en de Bovenmeester Chris en Michelle gedag zwaaiden zeiden wij al tegen elkaar dat het nooit meer lang zou kunnen duren, want wat een dikke buik had die Michelle toch!
Hoe leuk is het dan als de volgende dag Chris met rode konen binnen komt lopen om te vertellen dat die ochtend Sienna Sue in het Zutphense Gelre Ziekenhuis geboren was.
En hoeveel leuker is het dan dat vanmorgen een bijzonder trotse vader en moeder het Meestershuisterras op komen lopen om hun dochter te ‘showen’ en aan te geven dat ze weer een aantal dagen komen genieten van de rust van de Achterhoek.
En de herinnering aan onze mooie omgeving zal altijd blijven want hoe graag Chris z’n dochter (een aantal weken later) in Delft ter wereld had willen zien komen, op Sienna Sue haar ID komt toch echt Zutphen te staan 😉

Meer nieuws!