Woensdag 28 april 2021

de M van Met oma een terrasje pakken 😉

Zeg Bovenmeester, wij willen woensdag graag met oma een terrasje pakken maar zijn dan met z’n drieën en uit 2 huishoudens. Zou dat kunnen? Misschien 2 tafels bij elkaar of zo?
Ehhh, nou Lotte dat is een lastige vraag want ik weet natuurlijk niet hoe druk het de eerste terrasdag dat we weer open mogen zal zijn. Maar ik vind dit zo’n lieve vraag dus weet je wat. Als jij mij nou gewoon een afhaalbestelling doorappt + het tijdstip dat je hier kan zijn dan zorg ik dat de gewenste Meesterwerkjes klaar staan en mochten er dan 2 tafels vrij zijn op het moment van aankomst dan zorg ik dat je met oma op ons terras komt te zitten. En als er niets vrij is dan zijn er altijd nog bankjes rond de kerk waar gezeten kan worden 😉.

Maar zie oma daar nou lekker relaxt zitten, altijd fijn als je met elkaar tot een leuke (nood)oplossing kunt komen. Geniet van en met elkaar en vooral blijf gezond!

Meer nieuws!