Maandag 27 januari 2020

Nog ff de laatste loodjes en dan is het is mooi geweest. je hebt absoluut je uiterste best gedaan, zelfs meer dan je eigenlijk aan zou moeten kunnen

En dan heb ik het hier absoluut niet over onze Juliette, die mag nog lang niet stoppen bij het Meestershuis , maar over onze vaatspoelmachine. Deze doorschuiver voelde zich 6 jaar geleden bijzonder vereerd dat hij al jullie lege bordjes e.d. blinkend schoon mocht gaan maken maar nu 6 steeds drukker wordende jaren later heeft hij te kennen gegeven toch liever een plekje te gaan zoeken waar hij zijn klep wat minder vaak open hoeft te doen. Hier bij het Meestershuis bleek het achteraf gezien toch een beetje boven zijn macht qua drukte.
Doorschuiver bedankt voor alles! De Bovenmeester is er erg blij mee dat je dit zelf aan durfde te geven tijdens de jaarlijkse onderhoudscontrole. Respect voor het feit dat je er niet zomaar tussendoor mee gestopt bent .

En Juliette en haar collega’s mogen vanaf woensdag weer verder shinen achter (of voor, net hoe je dat wilt zien) hun nieuwe vaatspoelmachine .

Meer nieuws!