Zaterdag 11 maart 2023

Wat waren wij blij dat we gisteravond een PubQuiz hadden georganiseerd. Niets ten nadele van andere reguliere avonden, maar met het weertype van gisteravond hadden we anders geen volle zaal getrokken 😉. Was nog wel ff spannend of iedereen dit weer zou trotseren om te komen quizzen, uiteindelijk bleef er slechts 1 persoon weg. Dat was gelukkig niet onze Quizmeester, die vanuit Amersfoort onze kant op moest komen. Dat was natuurlijk ook wel even spannend of dat ging lukken met code geel. Ik heb nu trouwens ook gelijk al het spannende van gisteravond aangehaald. De PubQuiz zelf werd namelijk gewonnen door team ‘The Great Cornholio’s’ zij ontvingen daarvoor als beloning de traditionele Meesterlijke waardebon.
Nummer 2 zat heel relaxt te quizzen in onze rookstoelen en het valt op dat vanuit die stoelen wel heel vaak teams in de top 3 komen. Ze kunnen dus vanaf heden van te voren gereserveerd worden op deze avonden, prijs is onderhandelbaar 😉
Nummer 3 was een opvallende, vandaag exact 1 jaar geleden vroeg ik haar ten huwelijk en nu was het weer feest. Gefeliciteerd Manon 😉.
De rest zat erbij en keek ernaar. Gelukkig blijft meedoen voor de meesten belangrijker dan winnen en mede daarom is het zo leuk om de PubQuiz te blijven organiseren. Vrijdagavond 12 mei zit sinds vanmorgen ook vol dus zal ik z.s.m. doorkomen met een nieuwe datum in september.
Blijf gezond en pluk de dag!

Meer nieuws!