Woensdag 19 november 2020

de M van Machteloos…

Dat gevoel heerst bij ons al vanaf 15 oktober en wordt na iedere ‘persco’ erger. Vandaag hebben we dan ook besloten om als een ander het niet doet dan maar zelf de knoop door te hakken. De rest van het jaar gaan wij niet meer open voor gasten die hier ter plekke willen genieten van onze Proef-, Meester-, Klasse- en/of Strafwerkjes. Dit besluit hebben we genomen om a) gewenste duidelijkheid voor onszelf te hebben en b) niet in de stress te schieten als de opper-Bovenmeester begin december ineens aan zou gaan kondigen dat wij medio december de deuren weer mogen openen. Ik denk niet dat we jullie uit hoeven te leggen dat het haast onmogelijk is om vanaf dat moment alles nog te kunnen regelen voor een leuke en vloeiend lopende kerst in het Meestershuis. Als klein horecabedrijfje moet je dan maar hopen dat de leveranciers je goed gezind zijn en je alles op tijd aangeleverd krijgt, want ook zij hebben natuurlijk hun aanleveringsproblemen.

Maar Bovenmeester, wat kan er dan nog wel via jullie de rest van het jaar? Nou best wel veel hoor, onze Keukenmeesters zijn al druk in de weer met het maken van een origineel meergangen afhaalmenu speciaal gericht op Sinterklaas waar je thuis alleen nog maar even de laatste hand aan hoeft te leggen (met kerst idem dito) en we hebben overheerlijke (koude) borrelhappen in gedachte waar je iedereen tijdens de feestdagen mee gaat verbazen. Uiteraard kan je gedurende alle andere dagen nog gewoon van onze lopende afhaalgerechten genieten (zie ook www.hetmeestershuis.nl).
Zodra we alles goed uitgewerkt hebben horen jullie dat uiteraard als eersten, maar is je nieuwsgierigheid nu al gewekt stuur dan een mailtje met het verzoek om meer info naar feestdagen@hetmeestershuis.nl of app de Bovenmeester dat je meer wilt weten via 06-45644065. Wij gaan er vol voor om jullie feestdagen in december goed te gaan verzorgen en hopen dat jullie ons dit gaan ‘gunnen’.
Maken we er samen alsnog een mooie maand van en kunnen wij vervolgens van 1 januari 2021 t/m 17 januari 2021 onze deuren volledig gesloten houden in afwachting of we daarna weer mogen gaan doen waar we zo goed in zijn 😉.

Meer nieuws!