Woensdag 5 september 2018

Deze gasten stoten zich geen derde keer tegen de welbekende steen…
Zie hier Paul en Suzanne wonend ‘ergens in de provincie Noord-Brabant’. Een tweetal maanden geleden kwamen ze om 20.07 uur ons terras oplopen om nog even iets te komen eten en zoals al onze vaste gasten ondertussen wel weten kan je bij het Meestershuis op maandag, woensdag, donderdag en zondag tot 20.00 uur Klassewerkjes bestellen (vrijdag en zaterdag tot 20.30 uur).
Te laat, zei de Bovenmeester gedecideerd en verwees ze naar 1 van de andere horecacollega’s.
J.l. zondag kwamen ze weer na 20.00 uur aanlopen en weer was de Bovenmeester duidelijk van stof en wederom vertrokken ze richting een andere zaak.
Hoe leuk is het dan om te zien dat ze en maandag en vanavond gewoon weer terugkomen en 2 avonden genieten van 2 verschillende Proeverijen van Klassewerkjes. Zo hebben ze dus op een leuke manier in 2 dagen al onze gerechtjes kunnen proeven.
Stiekem heb ik ze ook al de uitwerking van de nieuwe kaart onder de neus geschoven zodat ze weten wat we na 20 september aan nieuwe, creatieve en originele Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes gaan serveren.
Paul en Suzanne vertrekken morgenochtend weer naar het Zuiden, maar zien we zeker te weten weer terugkomen. Maar dat gasten hier graag terugkomen is niets nieuws 😉

Meer nieuws!