Donderdag 30 augustus 2018

Zeg glazenwasser mag ik u een vreemde vraag stellen?

Dat was wat onze 92-jarige overbuurvrouw (Bep voor intimi) vanmorgen zei toen ze de straat overgestoken was. Zegt u het maar mevrouw, zei Frans van ‘RuitenKoning’. Nou dat bovenste raam bij mij wordt steeds vergeten als men de ramen bij ons komt lappen, doet u dat ook? Nou het toeval wil dat ik glazenwasser ben dus dat is echt geen vreemde vraag hoor ;-).
‘Tja als ik 20 jaar jonger was geweest had ik het zelf wel gedaan’. En ja dat is wat ze altijd zegt ;-). ‘Buurman als ik jonger was geweest zou ik bij je komen werken, heb ik vroeger ook gedaan’ of ‘. Buurman ik wilde vanmorgen vroeg al alle tafels voor je droogmaken maar toen zag ik je al aankomen’ en dit alles uiteraard onbetaald ;-).

Buurvrouw, mijn glazenwasser heeft het met alle liefde voor je gedaan, en ik betaal de kosten daarvoor met alle liefde voor je. Ik zet je namelijk heus nog wel een keertje aan het werk hier bij mij en de foto daarvan houden jullie tegoed 😉

Meer nieuws!

 • Woensdag 25 juli 2018

  Ons tropenrooster haalt gewoon het AD 😂… https://www.ad.nl/…/deze-werkgevers-stellen-voor-hun-perso…/ AD.NL Deze werkgevers stellen voor hun personeel een tropenrooster in

 • Lees verder
  Maandag 24 september 2018

  “Ff dat bovenste knopje een kwart slag draaien en dan indrukken!” Als de Bovenmeester op zijn kantoor aan het ‘werk’…

 • Lees verder
  Donderdag 21 juni 2018

  26 mei j.l. stond deze regelmatig binnenlopende gast, laten we hem voor het gemak Jacob uit Schoonhoven noemen, met zijn…