Woensdag 31 maart 2021

de M van Mathematica 😉!
Diegenen die de Bovenmeester iets beter kennen weet dat hij altijd met cijfers bezig is en overal wel mooie patronen of abstracte structuren in weet te vinden of ziet. Zijn Juffen & Meesters worden er af toe echt helemaal horendol van.
Het woord cijferneuker zou dan ook best op z’n plaats kunnen zijn, maar aangezien dat niet zo’n keurig woord is plaatsen we het maar niet hier op FB 🙈.
Zijn laatste berekening heeft eigenlijk wel een hele grappige uitkomst. Vanaf de laatste lockdown op 15-10-20 zijn we tot en met 30-03-21 126 dagen open geweest en wat blijkt nu, op die 126 dagen hebben de Keukenmeesters per dag gemiddeld iets meer dan 11 bonnen met Klassewerkjes voor jullie mogen maken. Aan de bestellingen van vandaag te zien gaat het er sterk naar uitzien dat we dus morgen ‘bonnummer 1.421’ uit de keukenprinter zien komen (dat is het mooie van genummerde bonnen ;-)). Is dat toeval of is dat toeval?
Om dit unieke feit feestelijker te laten zijn dan de afhaalsituatie waarin we nu zitten, gaan we diegene die morgen de veertienhonderdeenentwintigste bestelling plaatst trakteren. Hoe leuk is dat 🥳?
Be(ste)llen kan via 0575-848635 of www.hetmeestershuis.nl

Meer nieuws!