Dinsdag 22 februari 2022

De dinsdag blijkt niet alleen een studiedag voor het Meestershuis te zijn want deze foto ontving ik van onze Kwismeester. J.l. vrijdag deed hij een oproep voor input van leuke vragenrondes en die kreeg hij zo te zien voldoende. Hij is nu druk bezig met de voorbereiding van a.s. zaterdag waar je, als je wilt, nog bij kunt zijn. Er zijn namelijk 2 tafels voor 4 deelnemers vrijgekomen. Dus geef je op via onze site en zoek vervolgens 3 wijsgeren bij elkaar + jezelf, of iets minder slim mag ook en heb dan gewoon een hele leuke avond 😉.
Vreemd genoeg is het talent van Peer ook in medialand opgevallen en dat is de reden dat wij helaas de PubQuiz van vrijdag 18 maart hebben moeten verzetten naar zaterdag 19 maart (aanvang 20.30 uur). Hij gaat daar in Hilversum op 18 maart bij de NPO aan de slag met een Quiz, wij gunnen hem dit uiteraard allemaal maar gevolg is wel dat de volgeplande PubQuiz van 18 maart nu een paar open plekken heeft op 19 maart. Kan je het nog volgen 😉.
Lang verhaal kort. Kan jij wel meedoen op 19 maart? Ga dan naar www.hetmeestershuis.nl en geef je op! Na bevestiging door de Bovenmeester weet je zeker dat je er bij bent. Wie weet is dit namelijk de laatste keer dat Peer bij ons rondloopt en zien we hem voortaan alleen nog maar op tv 😃!

Meer nieuws!