Vrijdag 8 juli 2022

de M van ‘Met plezier werken is het mooiste wat er is’ 😉

Vorig jaar hadden we in de zomer met Carlo ook al een gewaardeerde kracht uit het mooie Italië en nu was daar ineens Leonie die aangaf dat ze de komende 4 weken bij haar opa en oma logeerde en graag bij ons wilde komen werken tot ze weer terug naar Rome gaat. Hoe leuk is dat 👏! Leonie is trouwens de dochter van de nicht van de beste vriendin van de moeder van mijn dochter, dat u het ff weet.
Daarnaast is er veel gebeurd de afgelopen 2 weken.
Thom is per 1 juli als zelfstandig werkend kok ons team komen versterken (waarover meer in een volgende post). Pien, Fleur en Iris zijn er net als Leonie in de bediening bij gekomen, dus de zomervakantie gaan we vol vertrouwen in en voor daarna zijn wij nu volop op zoek naar ervaren krachten die op doordeweekse dagen bij ons willen komen werken, wordt ook vervolgd 😉.

O ja, jullie hebben nog recht op de namen van de 8 goede doelen waar wij vanwege onze 100 maanden bestaan (door de drukte helemaal vergeten te vieren en op de dag zelf te loten, maar dan hebben we nu gewoon op de 8e dag van de 100ste maand gedaan -) ) een donatie van € 100 per doel aan zouden doen.

Hieronder staan ze in willekeurige volgorde en wij ontvangen graag per mail de juiste gegevens (rekeningnummer etc.) van het goede doel via de persoon die het doel aangedragen heeft. Je mag dit sturen naar mijngoededoel@hetmeestershuis.nl.

1. Zwembad in de Dennen (Debra van Oojen – Menasalvas)
2. Orange Babies (Tijmen Graafmans)
3. Stichting Spoenk (Bonnie Willemsen)
4. Restaurant Misverstand (Hanneke Bielderman Rossel)
5. Het Vergeten kind (Marga Rondeel)
6. Stichting Still (Anke de Koning-Hulshof)
7. Present Bronckhorst (Machteld Braam)
8. Free a girl (Monumentenfotograaf Léontine Lamers)

Alvast dank voor de moeite en de toegezegde bedragen maken wij met veel plezier over, oftewel met hetzelfde plezier als wij jullie hier laten genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben 😀.

Blijf gezond en heb plezier 😉!

Meer nieuws!