Dinsdag 30 januari 2024

Op deze Studiedag moet er toch nog even wat achterstallig huiswerk weggewerkt worden. Ik was er namelijk nog helemaal niet aan toe gekomen om hier de uitslag van 1e PubQuiz van het jaar 2024 bekend te maken en dat is natuurlijk niet leuk voor diegenen die in de prijzen gevallen zijn maar waarvan de familie, vrienden en bekenden behalve alle trotse verhalen de officiële uitslag nog nergens gepubliceerd hebben zien worden. Maar het was er weer eentje uit de boeken. Volop strijd om alle plekken in de einduitslag en uiteindelijk kan er maar eentje de beste zijn, maar dat was deze PubQuiz spannend tot en met de laatste vraag. Een benaderingsvraag moest vanwege een gelijke stand zelfs nog uitkomst brengen voor de 3e plaats.
Daar stonden namelijk de ‘Ziggy’s’ en ‘Whiskeypedia’ en Whiskeypedia zat het dichtste bij qua antwoord dus het sixpack Hertog Jan Grand Pilsener inclusief exclusief bierglas was voor hun.
Op de 2e plaats eindigde een outsider (nee niet die van plek 8, die noemden zichzelf zo) en wel ‘team Blom’ en wat zaten ze er dichtbij, scheelde maar 1 punt! Als prijs kreeg de stralende teamleider 6 random flessen gevuld met onze (Meesters)huisgemaakte gluhwein.
En dan de 1e plaats, teamleider Cees kwam binnen, constateerde dat kennisconcurrent Paul er niet was en zag dat het wel goed ging komen met de Meesterlijke waardebon. Maar ze moesten er toch zeker nog wel diep voor graven in hun parate kennis. Gefeliciteerd, team met de minst aansprekende teamnaam maar er zal heus wel een gedachte achter zitten, CINCO!
Alle andere deelnemende teams bedankt voor jullie aanwezigheid en deelname aan het applaus voor de winnaars en een eventuele volgende keer meer succes gewenst!
De volgende al volgeboekte PubQuizzen worden gehouden op vrijdag 16 februari en vrijdag 22 maart en de vorige week geopende inschrijving voor vrijdag 19 april is sinds gistermiddag gesloten omdat ook deze alweer vol zit. Misschien volgt er nog eentje voor het zomerseizoen dus check zo af en toe onze site. Maak er een mooie dag van, blijf gezond en train je brain 😉

Meer nieuws!