Vrijdag 27 december 2019

Hoe origineel kan je zijn. Deelname aan onze PubQuiz wordt gewoon als kerstkado weggegeven. Hoe leuk is dat!

Van de kerstdagen is het een kleine stap naar het volgende commerciële festijn: Valentijnsdag! Nee, schrik maar niet bij ons geen zaak vol met ’tafeltjes voor 2′ die avond. Wij gaan die vrijdagavond gewoon keihard kwissen met het mes op tafel. Twijfel je nu of je dan moet kiezen tussen je partner en je vriend(inn)en? Dan neem je ze toch (net als Erica ) gewoon allemaal mee. Kunnen jullie met elkaar misschien wel uitblinken tijdens de intro-ronde van lovesongs-intros . Opgeven van teams van minimaal 4 en maximaal 6 personen kan vanaf dit moment alleen nog via onze site.

Let op: vanwege het feit dat de 3 data (24 januari. 6 maart en 15 mei) die de Kwismeester en de Bovenmeester in november al vrijgegeven hadden binnen 36 uur volgeboekt waren is deze extra ingelaste PubQuiz eerst via de wandelgangen vrijgegeven waardoor ook Meestershuisgasten die ons niet op FB volgen de kans hebben gekregen om zich een keertje in te kunnen schrijven. Er zijn nu dus nog maar een paar tafels vrij.
Je inschrijving is pas definitief als je een mail van de Bovenmeester hebt ontvangen waarin hij de inschrijving bevestigd!

Meer nieuws!