Vrijdag 2 juli 2021

Op 29 mei appte ik onze Kwismeester of hij al plannen had voor 1 juli. De versoepelingen zouden op die dag weer iets uitgebreid worden als alles goed bleef gaan en wat is er dan mooier om er op die dag een PubQuiz in te gooien. UIteraard kon dit nog niet aan de grote klok gehangen worden want ‘stel je voor dat’ dus links en rechts potentiële ’teamleiders’ gepolst. Resultaat?
QUIZTIME! Met 14 teams van 4 personen was het weer een ouderwetse gezelligheiden met Peer er eindelijk weer bij nog gezelliger.
Viel er nog wat te winnen of ging het alleen maar om de gezelligheid hoor ik u denken?
1e Prijs met een half punt verschil: Team ‘Finally’, zij wonnen alle 4 een kwartaalabonnement aangeboden door Fit+ Vorden
2e Prijs: een Meesterlijke waardebon van het Meestershuis: Team ‘Pettrik’s poezen’
Bewust geen 3e prijs, sorry Dinant 😉, maar wel bewust een laatste prijs. Een spel kaarten, want hopelijk zijn ze daar beter in, en een pen van Gouden Carolus (speciaalbier, binnenkort verkrijgbaar op de tap) voor Team Ans.
Eindconclusie! Wat was het weer fijn om dit te kunnen en mogen organiseren voor diegenen die erbij waren.
Wanneer we de volgende keer weer gaan Kwissen? Dat zal in ieder geval pas na de zomer zijn, hopelijk zijn wij dan nog steeds open en volgt er geen nieuwe lockdown, oftewel blijf aub gezond allemaal!

Meer nieuws!