Vrijdag 19 oktober 2018

Kom je met z’n zessen vanuit Eindhoven en Bergeijk helemaal naar Vorden gereden voor een feestavond. Na een lange rit nog even snel iets eten voordat het feest losbarst. Daar aan de overkant ziet het er wel gezellig uit,laten we daar maar binnenlopen. Wat zegt u geen tafel van 6 maar wel 2 tafels van 3? Dames rechts in het Oude Deel, heren links in de serre? Geen probleem hoor, we appen wel met elkaar ;-).
Zo kon het gebeuren dat de dames de heren een foto stuurden waarop ze gezellig zaten te eten en de heren stuurden een foto terug waar ze gezellig met al onze Juffen opstonden. Daar moesten de dames natuurlijk even overheen.
Zijn hier ook leuke Meesters? Eh ja hier sta ik, zei de Bovenmeester! Maar daar trapten ze helaas niet in. Even stiekem met z’n drieën de keuken ingeslopen en daar snel tussen de werkzaamheden door een foto met de koks gemaakt. Pret alom!
“Zestal uit Eindhoven en Bergeijk’ bedankt voor jullie snelle en gezellige bezoek aan het Meestershuis, als jullie weer een keer in de buurt zijn mogen jullie best wat langer blijven 😉

Meer nieuws!