Vrijdag 17 mei 2019

Daar gaat Agaath!

Vandaag kregen wij onverwachts bezoek van de 91-jarige mevrouw Agaath Keus-Vrolijk uit Den Haag. Zij was met haar familie een ritje aan het maken naar de plek waar zij in de oorlogsjaren gewoond had als kind. Graag had ze de kerk willen bezoeken waar ze toentertijd gedoopt was maar helaas was die vandaag niet open. Gelukkig stond onze deur dat wel voor haar en zo vonden wij elkaar in een gesprek over mijn Haagse en haar Vordense verleden.
Ik zie je denken, leuk verhaal Bovenmeester maar waar gaat dit verhaal in hemelsnaam naar toe. Nou dat is fijn dat je ernaar vraagt want dat wilde ik namelijk net gaan vertellen ;-).

Op de foto zie je Agaath weer klaar voor vertrek bij hun vervoersmiddel van deze dag, de Zonnebloemmobiel!
En dat kan dus geen toeval zijn want laten wij nu net vanaf week 21 samen met De Herberg Vorden en Grand Bistro de Rotonde mee gaan doen aan een stukje ondersteuning van de Zonnebloem Regio IJsselstreek d.m.v. lotenverkoop. Wij hebben beloofd dat wij onze gasten die week namens de Zonnebloem Regio IJsselstreek een rolletje pepermunt aan gaan bieden met de vraag of jullie dan weer een of meerdere loten van de Zonnebloem willen kopen.
Van deze loten a € 2,00 per stuk draagt de Zonnebloem Regio IJsselstreek € 0,50 af aan de kas van Zonnebloem Breda. Hiervan wordt o.a. de Zonnebloemboot met zijn vakantieweken betaald en de 50 Zonnebloem auto’s voor rolstoelgebruikers (waardoor onze Agaath dus mee naar Vorden kon komen).
De Regio IJsselstreek mag dus € 1,50 houden voor hun eigen activiteiten. Zij betalen daar o.a. de Rolstoeldriedaagse Roll Over Bronckhorst dit jaar gehouden op 23, 24 en 25 mei van. Hiervoor worden voor zaterdag 25 mei van 10.30 uur Sporthal Steenderen tot plm 15.00 uur nog ‘duwers’ gezocht. Opgeven kan via het volgende mailadres: gerritvlogman@gmail.com

Jij koopt toch ook een lot volgende week?

Meer nieuws!