Zaterdag 3 september 2022

Eindelijk is het dan zover 🤩! De Bovenmeester moest even een tijdje zijn mond houden omdat hij ook niet wist of hetgeen hij voor ogen had ging lukken en Vorden zou Vorden niet zijn als er al verschillende geruchten rondgingen over het Meestershuis. Je zou er haast achterdochtig van worden 😉. Maar nu is eindelijk het moment daar dat het voor 100% zeker is en uiteraard vertel ik het eerst aan jullie, mijn trouwe volgers 🥰.

Ik heb er namelijk echt heel veel moeite voor moeten doen en teveel weken op moeten wachten omdat de bewuste brouwerij nog niet kon leveren, maar vanaf vandaag hebben we dan ook wel een heel leuk speciaalbiertje op de wisseltap: Paranoia!

Paranoia is een speciaalbier van de Belgische Brouwerij Huyghe. Dit Hazy Hoppy Hippo bier is een blonde IPA met 5,6% dat perfect past bij een lekker weertje.

Smaak & Omschrijving:
Paranoia bevat hoppige aroma’s wat te danken is aan de dry-hopping. Een methode waar de Citra en Mosaic hop tijdens de koude lagering wordt toegevoegd. Dit licht hoppige bier is de perfecte dorstlesser.

Paranoia is gemaakt uit 85% gerste- en 15% tarwemout. Het alcoholpercentage ligt op 5,6%. De biergist die wordt gebruikt zorgt voor een lagere alcoholgraad, maar toch voor een lange en aromatische afdronk.

Blijf gezond en geloof niet alles wat er gezegd wordt 😉

Meer nieuws!