Maandag 30 maart 2020

Met wie zou jij hier a.s. woensdag willen zitten?

In de week dat wij de deur moesten sluiten zou juist de kaart met nieuwe Straf-, Meester- en Klassewerkjes ingaan. Echt zonde dat de Keukenmeesters nog niet mogen laten zien wat voor leuke gerechtjes zij dit keer weer bedacht hebben maar ons aller gezondheid is op dit moment natuurlijk veel belangrijker. Hopelijk horen we begin deze week of we na 6 april misschien wel weer deels open mogen.
Mede daarom duiken twee van onze Keukenmeesters a.s. woensdag de keuken in om de opmaak van de gerechtjes nog even te ‘fine-tunen’ en wat is er nou leuker om onze vaste volgers de kans te bieden om als eerste hiervan te mogen komen genieten. Om niet in de problemen te komen qua gemeentelijk corona-beleid laten wij die avond maximaal 2 gasten toe en uiteraard zullen die zich aan de 1 ½ meter regel moeten gaan houden, maar dat lukt wel aan 1 van onze hoge tafels.
Wil jij hier bij zijn of ‘gun’ je het iemand anders? Geef dan onder dit bericht aan wie je mee zou willen nemen of wie in jouw plaats mag gaan en woensdagmiddag rond 15.00 uur laten wij weten wie de gelukkige zal zijn.

Woensdag mogen jullie trouwens, net als vorige week woensdag, ook de afvalcontainer weer komen vullen. Klep gaat/staat open vanaf 12.00 uur tot het moment dat Suez langs komt om de container te legen (vorige week was dat rond 14.00 uur).

Meer nieuws!