Maandag 15 oktober 2018

Speelkwartier 😉
Wat niet veel mensen beseffen is dat onze koks (vaak met 3 of 4 man) hun werk staan te doen in een ruimte van slechts 15m2. Zie dan ook even de drukte van afgelopen weekend voor je met de hele dag een afgeladen terras, een volle serre en ’s avonds ook nog een goed gevuld Meestershuis en bedenk daarbij ook een bonnenprinter die maar bestellingen uit blijft spuwen. En wat is het dan fijn dat er eigenlijk nooit een gast echt te lang op zijn of haar eten zit te wachten.
Ik heb bijzonder veel respect voor al die Keukenmeesters en Juffen die de afgelopen 4 1/2 jaar meegeholpen hebben aan het opbouwen van onze naam maar vooral voor het in stand houden van de hoge kwaliteit van onze Proef-, Meester-en Klassewerkjes. Liefde voor het vak uitstralen is iets moois en ik heb het geluk dat ze graag bij het Meestershuis willen werken 😉
En wat ik al aangaf, hard werken moeten ze en daarom is het mooi dat er ook momenten zijn dat ze met elkaar even pauze kunnen nemen om stoom af te blazen, of zoals op deze foto te zien is “ff potje overkoppen”.
Ik overweeg dan ook om het standaard op onze kaart te zetten:
Speelkwartier, iedere dag van 16.30 tot 16.45 uur!

Meer nieuws!