Maandag 3 juni 2024

de ‘M’ van ‘Machtig Mooi weekend’
Wat hebben wij het weer naar ons zin gehad het afgelopen weekend en wat blijft het toch leuk om zo druk te zijn. Vandaar dat de Bovenmeester vrijdagavond even de lastige keuze moest maken om van zijn apenrots af te komen en samen met vriendin en haar meiden een bezoekje te brengen aan een speciale avondopenstelling van BurgersZoo.
Zoals ook in het gewone leven is er dan altijd weer een ander die snel op de vrijgekomen plek klautert en dat was in dit geval niemand minder dan Kwismeester Peer . Niet opgejaagd door onheilspellende appjes van Kwissers over het onbetamelijke (drank)gedrag van de Kwismeester kon de Bovenmeester gewoon bij de prijsuitreiking zijn en zo de 3e prijs overhandigen aan team ‘Melany’, het oranje stomazakje maar dan anders .
Plek 2 ging naar team ‘de Nablijvers’ die opvallend genoeg alsnog bijna als eerste het Meestershuis verlieten, maar niet zonder hun prijs een flesje Boele + een zak Boele Krakers gesponsord door Chamaven (waarvan ook 2 brouwers meededen maar daar is hiermee ook direct alles gezegd ).
De 1e prijs ging met voorsprong naar een team die van de wachtlijst geplukt moest worden, dus zo zie je maar een lange voorbereiding is niet nodig het gaat om paraat kennis, team ‘Toffe Peer’.
Bijzondere vermelding nog even over team ‘PepQuizz’, dit team stond eerste op het moment van aankomst van de Bovenmeester, duikelde daarna met een vrije val naar de 9e plek om alsnog met licht herstel als 5e te eindigen. Zo jammer dan dat ondergetekende ipv de ontbrekende 6e persoon blaam zou treffen voor dit verval .
Op zaterdag wonnen de dames van VV Vorden Dames 1 de dubbel en dat vond de sponsor (wederom op afstand) ook machtig mooi, maar dat koste hem dan wel weer zijn vrije zondag vanwege een weddenschap met Tara. Die om het geluk af te dwingen ingeroosterd stond op zondag, wetende dat als ze met Dames 1 de dubbel zou winnen niet hoefde komen te werken. Het zijn de kleine details die geluk af kunnen dwingen
Op zondag was het weer een komen en gaan van gasten die nog even kwamen profiteren van onze openstelling op zondag want vanaf 16 juni (vaderdag) zijn wij natuurlijk weer 10 Zomerse Zondagen niet geopend. Daarvoor in de plaats mag je vanaf 11 juni op de dinsdag vanaf 15.30 uur langs komen en uit ervaring weet ik dat het op dinsdag altijd lastig is om ergens leuk terecht te kunnen . Al met al een machtig mooi weekend dus .
Blijf gezond en geniet van alle mooie momenten, als je goed om je heen kijkt zijn er ruim voldoende

Meer nieuws!