Maandag 24 september 2018

“Ff dat bovenste knopje een kwart slag draaien en dan indrukken!”
Als de Bovenmeester op zijn kantoor aan het ‘werk’ is vangt hij regelmatig de opmerkingen op die gasten over onze toiletten maken. Uiteraard over hoe netjes en schoon het er altijd is en de benaming op de deuren (‘Juffen’, ‘Meesters’, ‘de Bovenmeester’ (nee, is geen toilet 😉 ) en de ‘Lerarenkamer’), maar vooral de opgerolde doekjes bij de ‘Juffen’ zijn onderwerp van menig gesprekje. Vandaag ging het er bij de ‘Juffen” iets paniekeriger aan toe, waarop de Bovenmeester zich niet kon bedwingen en even de helpende hand toe wilde steken want zo te horen lukte het niet met het zeeppompje.
Na netjes geklopt te hebben deed ik de deur open en kwam mij een gigantische hairspray-walm tegemoet. Zo dames, gaat het een beetje? Ja hoor, ik moest ff mijn haar fatsoeneren en daar helpen de dames mij mee alleen lukte het haar niet met de spuitbus, maar het is gelukt hoor!
Ja, dat hoefde ze mij niet te vertellen, dat was duidelijk te ruiken 😀

Meer nieuws!