Maandag 11 februari 2019

Nederlanders zijn de grootste Valentijnsdag-haters ;-)!

Bij ons hoef je a.s. donderdag dan ook niet bang te zijn dat wij ineens een Liefdesmenu voeren, met hartjes en rozen de tafels versieren, je samen een Coupe d’Amour moet nuttigen of dat de Bovenmeester je favo liefdesliedje aan tafel komt zingen. Wij doen die dag gewoon wat we altijd doen en waar we goed in zijn, jullie laten genieten van onze Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes.

Tekst behorend bij gegoogelde foto:
Uit onderzoek uitgevoerd door mooiwatbloemendoen.nl blijkt dat Nederlands weinig van Valentijnsdag moeten weten. We houden wel van bloemen en ook wel van romantiek, maar niet specifiek op één dag.

63% van de Nederlanders viert geen Valentijnsdag, waarbij 44% er gewoon niet van houdt of het zelfs haat. Een grote meerderheid vindt dat Valentijnsdag veel te commercieel is. Over het algemeen vinden we bloemen krijgen wel leuk. Twee van de drie Nederlanders zeggen dat en we vinden het nog leuker als dat juist niet op Valentijnsdag gebeurt. En bijna iedereen vindt dat je zowel mannen als vrouwen blij maakt met bloemen. In andere landen vindt men vaker dat je bloemen vooral aan vrouwen geeft. Rozen zijn de meest romantische bloemen zegt een derde van ons. En dan liever in een vaas dan als blaadjes op bed.

Meer nieuws!

 • Lees verder
  Dinsdag 22 mei 2018

  Vandaag was onze studiedag grotendeels een verdiende rustdag na de gigantische drukke Pinksterdagen. Toch hadden de Keukenmeesters besloten om in…

 • Lees verder
  Donderdag 15 oktober 2020

  Spannend, spannend, spannend, want straks komt de eerste afhaler om te testen hoe onze ‘Meesterhuis-bij-u-Thuis’ gaat bevallen. Vanaf morgen zijn…

 • Lees verder
  Zondag 14 juni 2020

  Vanmorgen leek het er toch echt op dat we het droog zouden houden… Maakt niets uit, kom maar hier met…