Woensdag 14 februari 2024

de ‘M’ van ‘Mijlpaal’❗️
Op 1 maart bestaat het Meestershuis alweer 10 jaar. Ik weet het nog goed, 10 jaar geleden stond ik op 1 maart 2014 om klokslag 10.00 uur met knikkende knieëen achter een bord met daarop de tekst “geen ‘GRAND’ opening maar ‘gewoon’ open!” niet wetend in wat voor een waanzinnig mooi avontuur ik mij als startende ondernemer ging storten.
Nu 10 jaar later is mijn Grand Café het Meestershuis absoluut niet meer weg te denken op deze plek en nog steeds, ‘gewoon’ open voor een ieder die een leuke, gezellige plek zoekt om met elkaar te komen genieten van onze Dorstlessen, Proef-, Meester-, Klasse- en/of Strafwerkjes.
En wat zijn wij, mede door jullie als telkens terugkerende gast maar uiteraard ook door al die leuke Juffen & Meesters die hier gedurende de afgelopen 10 jaar gewerkt hebben (of hier nu nog steeds werken) een succes gebleken. Met als leidraad ‘vrijheid, blijheid, snelheid, spontaniteit en duidelijkheid’ is ons schoolse concept door velen in het hart gesloten en daar ben ik als zelfbenoemd Bovenmeester bijzonder trots op.
Op 1 maart 2019, de dag van ons eerste jubileum, hebben wij ‘dankbaar voor 5 bijzonder mooie jaren’ de helft van die dagomzet geschonken aan Stichting Twentse Wens Ambulance een idee ingegeven n.a.v. een bijzondere gebeurtenis een paar maanden daarvoor toen een terminaal zieke dame gelegen op een brancard nog 1 keer wilde komen lunchen bij het Meestershuis. Als dank voor het halen van de volgende mijlpaal, oftewel ons tweede jubileum zoeken wij het weer in de hoek van ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Dit keer echter mogen jullie, onze vaste en losse volgers, een zelf gekozen goed doel aandragen en is het vervolgens aan onze Juffen & Meesters om daar op 29 februari 10 goede doelen uit te kiezen. Alle 10 goede doelen krijgen vervolgens 1/10 deel van het totaal te vergeven bedrag. Dat bedrag is gelijk aan het aantal dagen dat wij op 1 maart a.s. open zijn, dus daar kunnen jullie zelf wel een beeld bij creëren lijkt mij. Ik ga niet alles voorzeggen 🙄!
Een lang verhaal kort, heb jij een mooi liefst plaatselijk/regionaal goed doel/initiatief wat jij een warm hart toedraagt? Laat het hieronder weten en wie weet levert jouw reactie het door jou gekozen goede doel een mooie gift op.
Samen sterk en dat al 10 jaar lang

Meer nieuws!